© COPYRIGHT 2015
LC Skyltar AB

Om oss


Vår affärsidé: Att utifrån kundens behov och önskemål finna den optimala lösningen för varje projekt. Att tillsammans gå igenom behovet att synas så optimalt som möjligt, med hänsyn till miljö, läge och livslängd.  Vi har 43 års erfarenhet i branschen, allt från ide till färdig produkt.


Vilka vi är

Man kan vara ensam och stark, men för att kunna erbjuda spetskompetens inom vår bredd så har vi tagit in dem förmågorna.

Leif Claesson är grundaren för företaget och företagets starkt framåtgående lokomotiv. Leif har mångårig erfarenhet även innan starten 1987 av att arbeta med skyltproduktioner, el och monteringsarbeten.

Därutöver har vi hög kompetens för att ta fram idéer och original, men även att hjälpa till med att göra kundens befintliga material redo för skyltproduktion och reklam på t. ex. rollups, bildekor, hemsida – och mer därtill.


Egen produktion

Med egen produktion i våra lokaler och egna montörer så har vi möjlighet att klara av det mesta, både för inomhus och utomhusmiljö.


Vi hjälper dig hela vägen

Använd dig av vår erfarenhet och få råd från oss om vilken skyltproduktion som passar bäst i det sammanhang du vill synas.

Vi gör även dekorationer som då lämpar sig inte bara för företag, utan även hemma i hushållen. T ex så kan man sätta text och symboler på dörrar, altan, fönster och andra ytor.

Vi bygger mässmontrar ute- och inomhus åt YARA, Skogens Gödsling och ES-Tech på t. ex. Elmia Wood, Borgeby fältdagar och andra mäss-utställningar runt om i Sverige.

Fler tjänster innefattar: graverade skyltar, emaljskyltar, orienteringstavlor, magnetskyltar, menytavlor, banderoller, flaggor, fönster och fordonsreklam.


Första intrycket är viktigt. Är din yrkesbil brandad? Syns du med neon? Är ditt företag synligt på bästa sätt? Kontakta oss så hjälper vi till.

Leif Claesson

Med egen produktion i egen lokal – så har vi möjligheter att själva ta in moderna maskiner för att klara av att leverera bästa resultat till våra kunder.

Jimmy Claesson

 


Kom i kontakt med oss direkt