Våra tjänster

Vi hjälper dig hela vägen

Efter många år utanför Bankeryd har LC Skyltar nu flyttat till nya ändamålsenliga lokaler på Hedenstorp i Jönköping. Trots att det varit ett tufft år hittills för många i branschen känner vi en stark tro på det vi gör och har haft en ökad efterfrågan på både produktion och montageuppdrag – Vilket är fantastiskt kul!

I samband med flytten har vi också utökad och uppgraderat vår maskinpark till nyare och snabbare utrustning genom hela processen. Vi hoppas att det geografiska läget ska öka vår tillgänglighet på marknaden, samtidigt som vi fortsatt ska bibehålla det personliga och professionella engagemanget, för vi brinner för det vi gör.

Med omfattande egen utrustning så kan vi idag leverera det mesta inom printteknik, vi har omsorgsfullt valt ut de maskiner vi använder för att möta högsta möjliga tryckkvalité och med miljön i fokus, och använder enbart miljögodkända material och färger.

Vi som arbetar här idag har en lång erfarenhet och kunskap om att hålla ihop hela kedjan från uppstartsmöte till tryck, leverans med dokumentation och montage med egna montörer. På golv, väggar eller tak, både inomhus eller utomhus.

Vi hoppas att ni fortsatt vill vara en del av vårt nya äventyr!

Exempel på vår egen produktion

  • Direktprint på hårda material som ex, Forex, Akryl, Trä, Kartong, Re-board, Plåt, Kanalplast etc.
  • Utskuren eller printad folie och dekor för golv, väggar, glasytor, bilar och lastbilar.
  • Tapeter, Takskyltar, Fondväggar, Roll up, Exposystem, Vepor.
  • Fasadskyltar, belysta eller obelysta, fräs och figurskärning i samtliga material
  • Egna montörer och montagebilar samt ett nätverk över hela landet
  • Survey, ritningsunderlag, montageskisser och skyltlösningar.

Vår produktionsanläggning